tiistai 13. elokuuta 2019

Office 365 -etu lukiolaiselle

Office 365 oppilaiden etu

 

Kangasalan kunnan alakoulun, yläkoulun ja lukion oppilailla on mahdollisuus ladata ja asentaa veloituksetta Office 365 -paketti omiin laitteisiin. Kyseessä on siis ihan koko Office-paketti koneelle (ei pelkkä pilviversio).
 

Office 365 sisältää ohjelmistopaketin, johon kuuluu mm. Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook. Voit ladata Officen ainakin viidelle omalle laitteellesi.

 

Office 365 -paketin lataaminen on helppoa:

 

  • Avaa kotikoneen selaimessa osoite: https://login.microsoftonline.com
  • Kirjaudu sisään omalla koulujen toimialueen tunnuksellasi etunimi.sukunimi@edu.kangasala.fi
  • Aloita asennus painamalla Asenna Office- painiketta.
     
    Noudata koneen ilmoittamia ohjeita.
     
    Asentamisen jälkeen Office aktivoituu käytettäväksi, kun jonkin sovelluksen käynnistää ensimmäisen kerran. Hyväksy pyydettäessä käyttöoikeussopimus.
     
    Takemmat ohjeet Microsoftin sivuilta mm. Mac-koneille.

 

Myös iPadin, iPhonen ja Android-puhelinten Officea voi jatkossa käyttää/aktivoida @edu.kangasala.fi – tunnuksesi avulla.

HUOMAA KUITENKIN ETTÄ APPLE JA ANDROID LAITTEILLA OFFICE ON LADATTAVA JOKO GOOGLEN TAI APPLEN SOVELLUSKAUPASTA, EI SUORAAN OFFICE365:STA

 

Etu on käytössä koko opiskelun aikana ja päättyy automaattisesti kun opiskeluoikeus päättyy. Tämän jälkeen Office vaatii sinulta lisenssikoodia, joten joudut hankkimaan sen tai poistamaan Office tuotteet.

 

Lisäksi muista, että jos hankit uuden laitteen, sinun tulee ensin poistaa Office vanhasta laitteesta, jotta käyttämäsi lisenssi vapautuu uudelleen käytettäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti